Kasvohoidot

Kasvohoidot

 
Kauneushoitolassa Beauty by Tanja kasvoja hoidetaan Bioline Jatò- ammattikosmetiikkasarjalla. Jatò on italialainen hoitolakosmetiikkasarja, jonka tuotteissa yhdistyy luonnollisten ainesosien puhtaus sekä kosmeettinen tehokkuus. Tuotteet valmistetaan äärimmäisen puhtaista raaka-aineista, ja tarkoin valikoiduista, tehokkaista ainesosista. 

www.bioline.fi

Täydellinen kasvohoito (klassinen kasvohoito)
Yhdessä kosmetologin kanssa valitaan juuri teidän ihotyypillenne sopiva hoito

 Hoito sisältää alkupuhdistuksen, ihoanalyysin, kuorinnan, höyrytyksen, tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen, kulmien siistimisen, hieronnan, intensiivisesti kosteuttavan seerumin, naamion  ja loppuvoiteen. 

Hoidon hinta 105€

Kasvohoito (quick treatment)

Ihotyypin mukainen pikakasvohoito sisältäen alkupuhdistuksen, kuorinnan, seerumin, naamion ja silmänympärysnaamion sekä hoitovoiteen.

Hoidon hinta 85€ 

 
Herkän ihon kasvohoito

 Täydellinen ratkaisu herkistyneelle iholle. Hoito vahvistaa couperosa ihoa sekä rauhoittaa muista syistä ärtynyttä ja punoittava ihoa.

Hoidon hinta 105€


Kirkastava C -vitamiini kasvohoito

Tehokas antioksidanttisuoja näkyviä ikääntymisen merkkejä vastaan. C-vitamiinia suurena pitoisuutena kolmessa eri muodossa. Antaa iholle välittömän energiaboostin ja hyvänolon tunteen.

Hoidon hinta 105€

                                                         Hedelmähappokuorinta Primaluce kasvohoito

Hedelmä AHA- ja PHA-hapoilla on kyky vaalentaa ja syväkuoria tehokkaasti ihoa. Käytettäviä happoja ovat mm. glykoli-, manteli-, maito- ja sitruunahapot.  Primaluce mahdollistaa ihon asteittaisen uudistumisen, joka ilmenee ihon värin paranemisena ja kirkkautena, arpien ja pigmenttimuutosten haalenemisena sekä epäpuhtauksien vähenemisenä. Uudistavan vaikutuksensa ansiosta Primaluce on myös loistava anti-agehoito. 

                                                                                                          Hoidon hinta 105€


Mekaaninen ihonpudistus (sopii myös nuorelle epäpuhtaalle iholle)

Mekaanisen ihonpuhdistuksessa keskitytään epäpuhtauksien mekaaniseen poistoon.  Hoito sisältää alkupuhdistuksen, analyysin, kuorinnan, höyrytyksen, mekaanisen puhdistuksen, rauhoittavan naamion, loppuvoiteen. 

Hoidon hinta 105€
alle 18v hoidon hinta 70€

 
Ultraäänipuhdistus (+ mekaaninen puhdistus)

Hoito irrottaa iholta kuolleen sarvessolukon ja jättää ihon pinnan sametinpehmeäksi. Syväpuhdistus liuottaa ja pehmittää huokosissa olevan talin, rasvan ja muut epäpuhtaudet kivutta ja hellävaraisesti
Hoidon hinta 105€


Luxus-kasvohoito

Ihanalla rentouttavalla selkähieronnalla alkava kasvohoito. Monipuolinen, ihoa tasoittava ja kirkastava kasvohoito, jossa myös selkä, kädet ja pää hierotaan. Hoito sisältää selkähieronnan, alkupuhdistuksen, ihoanalyysin, kuorinnan, ihonpuhdistuksen (mekaanisesti), kulmien siistimisen, kasvohieronnan, intensiivisesti kosteuttavan seerumin, naamion (naamion vaikutusaikana tehdään ihanan tuntuista käsihierontaa), loppuvoiteen ja rentouttavan paineluhieronnan. 

Hoidon hinta 130€


Klassilinen kasvohieronta 

Kasvohieronta on erittäin rentouttava ja todellinen stressin helpottaja.
Kasvoilta poistetaan meikki ja kasvot hierotaan noudattaen erilaisia hierontatekniikoita, joilla voidaan helpottaa kasvojen alueen lihasjännitystä, lisäksi decoltee-, niska- ja hartiahieronta, loppuvoide.
Hoidon hinta 45€ hoitoaika n. 45 min
                      60€ hoitoaika n. 60 min


 Medikaaliset kasvohoidot

Toskani Cosmetics on yksi kansainvälisesti tunnetuimpia yrityksiä lääketieteellisen kosmetiikan saralla. Sarja tarjoaa farmaseuttista laatua olevat medikaaliset kosmetiikkatuotteet ja hoitomenetelmät kaikkiin esteettisiin ongelmiin

www.toskani.com

 

                       Toscani cosmetics – kemiallinen kuorinta

Tehokas hoito akneen, aknearpiin, ikääntymisen merkkeihin, ikäpigmenttiin, ryppyihin ja juonteisiin, epätasaiseen ihon väriin, auringon vaurioittamaan ihoon sekä karheaan ja hilseilevään ihoon. Hoitoja suositellaan sarjahoitoina, mutta jo yhdelläkin hoitokerralla iho kirkastuu huomattavasti!

Ihonhoitotuotteiden imeytyvyys ihoon paranee, kuolleet ihosolut poistuvat ihon pinnalta ja ihon uusiutuminen nopeutuu, ihosta tulee raikkaampi, sileämpi ja nuorekkaampi. Ihon talineritys tasapainottuu ja erilaiset ihon epäpuhtaudet vähenevät. Ihon kosteuspitoisuus paranee, kollageenin muodostuminen nopeutuu.

Hoidon hinta 135€,  4 x sarja  490€

 

Beauty by Tanja

Y-tunnus: 2908302-2
Puh: 045 105 7085
info@beautybytanja.fi

      

Avoinna:

ma-pe 10-19
la 10-16
muut ajat sopimuksen mukaan