Hieronta

Hieronta (vain naisille)

Kosmetologin tekemä hieronta ja sen vaikutukset keskittyvät ennen kaikkea ihon hoitamiseen, asiakkaan terveyden edistämiseen ja rentouttamiseen. Hieronnan vaikutuksesta  verenkierto vilkastuu, iho lämpenee ja saattaa hieman punoittaa. Tämä johtuu siitä, että kapillaarit laajenevat ja niissä kiertävän veren määrä lisäntyy. Vilkastunut verenkierto johtaa  kudoksen aineenvaihdunnan nopeutumiseen ja kuona-aineiden tehostuneeseen poistoon. Verenkierron ja aineenvaihdunnan lisääntyessä lihaskudos saa käyttöönsä enemmän happea j sen toimintakyky paranee.

Aromahieronta

Aromahieronta perustuu kasveista puristettujen eteeristen öljyjen hoitaviin vaikutuksiin. Hoito rentouttaa tehokkaasti kehoa ja mieltä, sekä aktivoi aineenvaihduntaa ja nestekiertoa. 
Hoito aloitetaan kuivaharjauksella, joka aktivoi verenkiertoa ja poistaa kuollutta solukkoa ihon pinnalta, tehden ihosta silkkisen pehmeän. Hieronnassa käytetään eteerisiä öljyjä, jotka rentouttavat kehon ja mielen. Tuotteet valitaan yksilöllisten tarpeiden mukaan. 
Hinta 60€, kesto 60 min

Selän, niskan ja hartioiden hieronta

Rentouttava hieronta selän, niskan ja hartioiden alueille. 
Hoito aloitetaan kuivaharjauksella, joka aktivoi verenkiertoa ja poistaa kuollutta solukkoa ihon pinnalta, tehden ihosta silkkisen pehmeän. Hieronnassa käytetään viinirypäleensiemenöljyä.
Hinta 45€, kesto 45 min 

Kokovartalohieronta

Rentouttava kokovartalohieronta vähentää lihasjännityksiä ja lisää lihaksen aineenvaihduntaa.
Hoito aloitetaan kuivaharjauksella, joka aktivoi verenkiertoa ja poistaa kuollutta solukkoa ihon pinnalta, tehden ihosta silkkisen pehmeän. Hieronnassa käytetään viinirypäleensiemenöljyä.
Hinta 60€, kesto 60 min

Hemmotteleva jalkahieronta

Hemmotteleva jalkahieronta rentouttaa jalat ja tekee askeleesta kevyen. 
Hoito sisältää jalkojen kylvetyksen, kuorinnan ja hieronnan.
Hinta 45€, kesto 45 min

Klassilinen kasvohieronta

Kasvohieronta on erittäin rentouttava ja todellinen stressin helpottaja.
Kasvoilta poistetaan meikki ja kasvot hierotaan noudattaen erilaisia hierontatekniikoita, joilla voidaan helpottaa kasvojen alueen lihasjännitystä, lisäksi decoltee-, niska- ja hartiahieronta, loppuvoide.
Hoidon hinta 45€   Hoitoaika n. 45 min. 

Rentouttava päänhieronta + kasvojen paineluhieronta

Rentouttava, rauhoittava ja stressiä lievittävä pään, niska ja dekoltee-alueen hieronta.  
Hoidon hinta 45€   Hoitoaika n. 45 min. 

Beauty by Tanja

Y-tunnus: 2908302-2
Puh: 045 105 7085
info@beautybytanja.fi

      

Avoinna:

ma-pe 9-19
la 9-15
muut ajat sopimuksen mukaan